Paasgrabbel 2023

De Paasgrabbel is en blijft een klassieker van de Jeugdraad Knokke-Heist in samenwerking met de Gezinsbond Knokke. Op Paaszaterdag kunnen de kinderen tot en met twaalf jaar zich uitleven op de springkastelen en de paashaas ontmoeten. Lekkere paaseitjes mogen uiteraard ook niet ontbreken. Voorinschrijving in CC Scharpoord wordt sterk aangeraden via cc.ticket@knokke-heist.be.

Locatie

Knokke 8300 Maxim Willemspad 1 De Tuinen CC Scharpoord

Hopla, de lente komt en de paashaas is in aantocht. Reserveer tijdig je ticket om eitjes te komen rapen in de tuinen van het cultuurcentrum. Dit jaar gaan we vooraf een klein bakje knutselen om je eitjes in te leggen. Heb je thuis een groter mandje, breng dit dan zeker mee. De zotte paashazen begeleiden je in je zoektocht naar al dat lekkers. Ontvangst vanaf 14 uur, eigenlijk raap om 15 uur. Zet paaszaterdag 8 april met stip in je agenda. Vanaf kleuterleeftijd tot 3de leerjaar, in verschillende grabbelvelden zodat de kleintjes ook voldoende tijd en ruimte krijgen om te grabbelen. Voorinschrijving in CC Scharpoord wordt sterk aangeraden via cc.ticket@knokke-heist.be met vermelding van naam kindje, leeftijd, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Inschrijving de dag zelf ter plaatse ook mogelijk maar de plaatsen zijn beperkt (max. 350)

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
4.00

Prijs voor leden Gezinsbond en jeugdbewegingen : 4 euro / 6 euro voor niet-leden
Voorinschrijving in CC Scharpoord wordt sterk aangeraden via cc.ticket@knokke-heist.be met vermelding van naam kindje, leeftijd, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Inschrijving de dag zelf ter plaatse ook mogelijk maar de plaatsen zijn beperkt (max. 350)

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Gezinsbond Knokke

Meer activiteiten